onsdag 19 oktober 2011

Ordning och reda!

Vart på möte med folksam idag, ska försöka få ordning på ekonomi lite. Så börjar med att spara på ett konto jag inte kommer kunna komma åt förrän om 1 år. Beloppet väljer man själv men man måste sätta in minst 400 kr i månaden,dessa går på autogiro varje månad.  Man kan närsom avsluta det med. Måste börja nånstans! Och nu har jag suttit en stund och rensat bort massa gamla räkningar och shit, tar bara onödig plats i pärmarna! Ska fixa och dona lite till här och sen kommer pappa om en stund och ska lämna inportant paper. Sen blir det tjej mys med film och godsaker med Sanna och Sofia.:) Kan fortfarande inte äta riktigt utan att må illa. Får damp på min skit till IBS mage. :(
Vet att jag är dålig på bilder nu, har inte fotat riktigt på eviiigheter! :( Blir aldrig jag tar tag i det. Tur jag har en fotointresserad pojkvän som kan hjälpa en lite ;)

Nu ska jag fixa lite till och dricka te! Efter film kvällen blir de nog lite Sex and the city, kollar säsongerna från 1a till sista nu tänkte jag;) är bra ju!

Puss iallafall.

1 kommentar:

  1. vah Linda har du pojkvän nu? <3 :)

    SvaraRadera