fredag 20 januari 2012

För tillfället...

Är tillbaka igen. för tillfället får se hur länge det håller i sig.. Har ingen blogg motivation när jag inte mår bra, den är inte speciellt stark just nu heller men jag gör ett försök..

Vad som hänt på senare.

Fest- händer nästan alltid under perioder jag inte bloggar endel, det håller jag hyffsat vid liv. ;)
Socialiserat mig- på andra sätt än genom fest, träffat personer jag inte träffar speciellt ofta, det har bara flytit på nu.
Motion- Är duktig med motionen nu faktiskt, har lyckats gå ner ganska bra i vikt också.. finns i och för sig olika anledningar till det men iallafall. Just nu kör jag några dagars nutrilett shakes, kunde aldrig ana det skulle gå så otroligt fort att gå ner i vikt med dom, 1,5 kilo på 2 dagar typ? komplettar med lite frukt och grönt med..annars dör jag typ av hunger och trötthet. Kommer bli rena himmelriket att äta mat idag, trots att det bara är 2 dagar så känns det som 2 veckor ungefär.
Arbete- Fick inte förlängt vikariat där jag varit nu, däremot får jag hoppa in på timmar. Kan också hända att jag kommer få ett litet vikariat på mitt förra ställe och hoppa in lite på timmar där också. Skönt att slippa att enbart stämpla.. vet inte vad min a kassa hamnar på än men jobba lär vell ge mer i vilket fall..misstänker jag.
Pojkvännen- flyter på med honom också så det känns toppen!
Sjukdommar- loj lista jag lägger upp men är vell en okej sammanfattning iallafall? ;)
Gällande magen så mår den vell inte precis bättre kan jag inte påstå, eller ja så länge jag inte stressar så är den okej. Har lyckats få utslag (ganska många sådana också) förmodligen på grund av sänkt immunförsvar med, vilken tur jag har eller? Hatar utslag även om dom inte kliar!!!!! Känner mig som en prickig korv eller något i den stilen, fy fasen. Tack gode gud för att dom inte är i ansiktet, och tack gode gud för att det inte är sommar så jag slipper visa upp mig. Enligt sköterskan jag pratade med kunde dom dock sitta i i upp till 6 veckor och man kan inte göra någonting:(

Var på Hamilton filmen med älsklingen och ett par av hans kompisar igår, den var bättre än vad jag trodde jag skulle tycka faktiskt.. Annars är det inte precis min typ av film.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar