tisdag 5 februari 2013

Tradera!

Har börjat lägga ut lite annonser på tradera, men det skulle ju egentligen vara gratis? man går ju back om man inte får bud, och man måste typ lägga ut annonsen till en kostnad av 60 kronor för att den ska synas, det blir endel pengar i slutändan? Så lyckas jag inte bli av med dessa två auktioner jag har nu så är det inget jag kommer fortsätta med faktiskt.

Ni som ser det kan ju alltid gå in och kolla också, en super fin långklänning, storlek S och ett par ljusrosa pumps i storlek 39. BUDABUDABUDA!

Heter *Lindurlini*i vanlig ordning ;)

4 kommentarer:

 1. jag gjorde min första försäljning på tradera häromdagen när jag sålde one direction-biljetter (bra affär så in i helvete), men då betalade jag inget extra för att den skulle synas. är det mer om man säljer något mer "svårsålt" eller hur funkar den kostnaden? sen trodde jag bara de drog pengar på osålda auktioner när det var typ 100 osålda auktioner? jag kanske har helt fel...

  det enda jag fick betala var 100 kr till tradera när jag sålt biljetterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, jag har säkert fattat någonting fel, men det finns ett alternativ där man kryssar i hur man vill att annonsen ska synas typ, och de kostar 45 spänn om den ska hamna högre upp eller så.. Sen finns de ju väldigt mycket i kläder/skor på tradera så vet inte om de spelar in? hajjar inte alls faktiskt haha är trög när det gäller sånt hära.

   Radera
  2. nej men jag har inte heller fattat riktigt hur det funkar. har inte hittat så mkt att sälja här hemma än så har inte kollat upp det i detalj!

   Radera
  3. Nä, jag försöker så gott det går att få lite cash för allt som bara hänger i garderoben, synd de inte används!

   Radera