fredag 5 april 2013

Frukost på ballen!

Fin fint skönt härligt väder idag med ju! Riktigt gytt, passade på efter en lång dusch att äta frukost på balkongen, kan inte annat än att ännu mer börja längta till sommaren!
Allting från nelly passade förresten, men de här highwaist leggingen är ju så sjukt krångliga att knäppa på sig själv alltså! Jag är nog precis på gränsen till att ha xs/s i dessa, men större storlek hade inte suttit bra heller, dom ska ju vara tighta som tusan, vilket dom lyckas med haha. Annars är dom väldigt fina.:)
Den ena klänningen var knallrosa, på bilderna såg den mer neutral ut, men väldigt fin ändå, dock väldigt kort så kan nog nästan ha den som en längre topp istället.
Var en annan ljusrosa klänning i spets med, hur söt som helst!!! Hade behövt xs men fanns bara i S så det får vara så!:) Båda klänningarna är slut på hemsidan så kan inte visa bilder här:( det får dyka upp när jag använder dom istället;)
Fredagen ska iallafall spenderas med Sanna, måste hålla mig sysselsatt! Så blir en tripp på stan och sen får vi se vad som händer och sker.

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar