onsdag 22 juni 2011

Ett gott råd..

Feber, big no no men sånt man drabbas av ibland ialafall. Tröstar mig för mycket med gotte saker när jag inte är bra haha, underligt att man inte går upp mer än vad man gör? Har blivit helt frälst i B&J, så galet gott! Speciellt Phish food;) MMHHHH! Har dock ett antal kvar att smaka ,vilket jag gör med nöje höhö;) Under festivalen i helgen (med endel alkohol i kroppen ska tilläggas) gjorde jag en så galet klantig grej haha! Jag var sjukt kissenödig och det går ju inte att hålla igen hur länge som helst ni vet.. Jag satte mig och de var ju massa taggbuskar kring där , det jag missade var ju att det var brännnässlor också haha så jag var ganska burned kan jag vell meddela ;) Smärta! Syntes ganska väl på hur jag gick fick jag höra haha, så sätt er aldrig bland tuggbuskar ens vid den värsta nödvändigheten ;) Är dock väldigt kul nu i efterhand ;)

Mer uppdatering där ifrån(dock fortfarande utan bilder) också..

Tillbringade några timmar på nordstan både fredagen och söndagen med. Alla vet vell vilken shoppoholic jag är mer eller mindre, hittade min första långklänning.. Kommer kännas väldigt skumt att ha på sig något sådant, men tycker den är sjukt fin.. Trodde aldrig det skulle inträffa jag införskaffade nått som gick över halva låren typ haha! Får se om det blir midsommar klänningen kanske? den är ju så somrig den kan bli=) Bild kommer vell så småningom. Blev en annan stilrenare klänning med,en kortare historia. ;)
Trodde btw inte att vi skulle gå så sjukt mycket som vi gjorde när vi var där, tror vi brände det onyttiga vi käkade hela tiden under tiden vi var där faktikst.. :P

Men nej dags för vila. Ha en underbar dag. Puss

2 kommentarer:

  1. Det där med att sätta rumpan i nässlor vet jag minsann hur det känns :D

    SvaraRadera
  2. Haha a just det ;) Så himla kul! vad blir de nu på midsommar höddudu?:)

    SvaraRadera