söndag 13 mars 2011

Sorry..

Ja jag höll ju faktiskt inte mitt löfte om uppdateringen igår hände lite annat än planerat så det hanns inte med! :) Men lite showing av Ikea shoppingen kommer här! :) Gillar detta blåa tema skarpt:)
                                           Och garderobsförvaringen, riktigt kanon bra faktiskt!


Och ja vidare till igår så åkte jag några timmar tidigare till Sanna, så blev ingen träning igår men det fick det självklart vara värt. Hade en mysig dag och en vidare mysig kväll när Sofia kom också.
Hade tacokväll och kollade på melodifestivalen med allt annat än nyttigheter hehe;) Kunde inte annat än tippa på att Saadepojken skulle vara den som gick till eurovision faktiskt, men jag blev inte ledsen för det! ;) Gillar ju dock fortfarande Saucedos låt enhel del med;) Dans låtar"clublåtar" är min grej!
Linda Bengtzing's låt gör mig verkligen glad faktiskt, lika dant "me and my drum" med swingfly! :)
Nog med melodyupdate. Ska köra ett träningspass idag istället, annars blir det nog mest filmtittande eller något sådant. Min mage riktigt få mig att krypa idag. Nej inte riktigt så illa men den där ena veckan i månaden är inte alltid en höjdare värk mässigt;) höhö.


2 kommentarer:

  1. haha, hade med tacos igår :D

    SvaraRadera
  2. Det är inte helt fel det! :D har du smakat det med banan i? sjukt gott! Btw de kan i ju käka den där torsdagen när jag kommer ;)

    SvaraRadera