måndag 4 april 2011

Börjar med 1:an ;)

Om mig själv :
Hela namnet är Linda Mikaela Karlsson.
Ålder: 21 i sommar
Bor: Med föräldrar, letar dock lägenhet ;)
Jobbar: Har vikariat på Furuliden tills andra maj, börjar på ett minst halvårs vik. inne i Växjö efter det! :)
Älskar: Kläder/skor
Hatar: Falska /själviska människor och äckliga djur.
Tycker om att umgås med vänner och är ett partyfreak haha, som dom flesta som är nära mig känner till iallafall;)Shopping står också högt upp på listan;)
Favorit internet sida är Facebook, självklart! Är lite bloggoholic också, läser andras bloggar endel alltså, såsom knäppisbimbon Kisse haha, Paows, Kenzas och Tyras. Annars är det klädsidor som gäller!
Tv kollar jag nästan aldrig på, enda programmet jag faktiskt följer är BB, och det är jag helt beroende av(näst intill);) 
Och efter TV kommer ju alltid musik, eller tvärtom, så ska inte byta på trenden. Musik kan jag lyssna på i dom mesta schangrarna. Dock är jag mest för uteplaces musik nu, On the floor med Jennifer Lopez, In the club med Danny och ja, sånt man kan dansa till på krogar!Har faktiskt fått lite smak för sånt som Veronica Maggio och Oscar Linnros också. Inget som går på repeat dock!
Snyggaste kändis killen är, ja oj nu gav jag mig in på något svårt faktiskt. Eric Saade tycker jag är sjukt sööööt, är lite fjortiskär i honom, sen går det ju inte undgå pojksöta Jesse Mcartney! Ja, listan kan egentligen göras ganska så lång på mitt pojkintresse haha!;)
Något som äcklar mig är kåta gubbar och äckliga badrum/ kök! Usch hatar verkligen att vara på ställen som inte är fräscha!
Favorit outfit just nu är lite högre midjor och lite kortare tröjor, gärna lite mönster! Med klackisar och stora/ mycket smycken!
Detta är vad jag kommer på just nu. Är det något mer någon vill veta så är det bara att fråga även om jag vet ingen kommer göra det haha! :)
Nu tackar jag för detta inlägget och pussar på er!
7 kommentarer:

 1. jag har en fråga! jobbar du imorgon? jag jobbar till tolv.

  SvaraRadera
 2. sv: Men tack snälla du! =)

  SvaraRadera
 3. Ja men vad trevligt! ;) Jag jobbar kvällen imorgon:/ Är det extra tur eller vad är det för mysko tid?;)

  SvaraRadera
 4. fan va synd. då kommer vi aldrig jobba ihop igen :( hinner inte mer denna veckan. men ja, det är extratur och täcka upp för lite möte typ.

  SvaraRadera
 5. Åh just det du ¨åker ju sen med:( Vad tråkigt! Tycker dock vi kan ses någon gång utanför om du har lust =) Jaså ja okej.:)

  SvaraRadera
 6. klart vi kan! i maj är jag available igen!

  SvaraRadera
 7. sv: ja så är edt absolut! tack så mkt:)

  SvaraRadera