fredag 29 april 2011

Bad update.

Nu har jag vart dålig med uppdatering igen, men kör vell på ett litet inlägg nu dårå. Vad som hänt på senare, sha umgåts lite med kära vänner, solat och njutit, och blarrat en himla massa!
Har haft det väldigt bra sen senaste uppdateringen faktiskt ;) Ja jag fick ju en lägenhet på Araby, skulle skrivit kontrakt idag men struntade i den lägenheten på grund av sjukt dyr hyra. Så nu har jag en annan på gång i Bergsnäs som jag ska kolla på på torsdag, och sen har jag ringt ett annat fastighets bolag idag eller vad nu kallas, och hon skulle ringa upp när det blir dags för visning, hon hör alltså av sig någon dag nästa vecka. Jag håller alla tummar och tår för att det blir en lägenhet av dom, då blir jag nästan granne med syrran, och hyran är sjukt billig och bra! Det har vart lite mycket med bilar och lägenheter just nu så hade vart skönt att bara få det klart innan jag blir mer vimsig i pannan än vad jag redan är ;)

Jobbat ikväll också, gick fint och jag slapp gå hem därifrån, suck vad dåligt samvete man fick i tisdags. Jobbar hela helgen, får dock se om det händer något kul imorgon kväll.:) Nästa vecka börjar min bredvid gång, och usch vad nervös jag kommer vara! Blir jag lite bara jag tänker på det. Men jag hoppas det blir bra i allafall. Som tur är har jag mitt gamla jobb att gå tillbaka till annars! :)

Nu ska jag gå och socialisera mig lite med brorsan och pappsen.
Hoppas ni har en fin fin fredag kväll my dears.
Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar