måndag 18 april 2011

Kanske dags för lite update.

Helgen har vart super. Började med en hel mys kväll hos Karla i torsdags, bakad potatis med hemmagjord räkröra, åh så gott!:) Snackade massa om allt möjligt och somnade(tillslut)efter ett antal försök. Drömde världens konstigaste dröm den natten, jag hade inbrott i mitt hus, som ändå inte var mitt hus, av några puckon samt rodney i BB?! haha något sådant lär ju inträffa.

Tog tåget vid 09.15 mot Sthlm, första gången jag vart där. Sjukt mysig stad, förutom allt vimmel som vart precis överallt. Gick förvånansvärt lätt att hitta till studion vi skulle till som tur var, dock vart tåget lite försenat pga enkelspår och bla bla, segt! Sedan fotades det hej vilt, skit skoj! Var lite annorlunda från den gången jag gjorde det i Växjö, men det vart förmodligen på grund av att det var en tour dom hade då. Fick lite bilder köpta, får se om dom kommer till lite användning.
Käkade sedan på ett ur mysigt ställe, och fick en galet god sex on the beach, var dock för att ena ingrediensen till Piggelingen vart slut och nachos med (gurkamål) gouakomule?! inte en aning om hur det stavas? ;) Strosade lite på stan och vimlade sen bort oss när vi skulle hitta tillbaka till tåget, fick lite panik båda två men det löste sig med ambitiösa människors hjälp. Drog tillbaka till Linköping och fördrinkade för att sedan gå ut och dansa! Underbart. Haha och vi lyckades med Skägget och blondinmumlet, åh vad kul haha.
Fick sedan skjuts och har spenderat lite kvalitetstid med David, mys!
Det är jobbigt att läsa långa uppdateringar så jag stannar där sålänge! Här kommer lite bilder istället.3 kommentarer:

  1. hihihi bästa dagen/kvällen :) haha gurkamål? haha "blondinmumlet" (som spottar) :D

    SvaraRadera
  2. Hihi ja absolut! :) Haha ja det vart vell ändå en bra benämning på det hela? ;) Låter nästan likadant! Haha ja herre gud vilken flummig typ=) Så lyckad kvällen blev!

    SvaraRadera
  3. haha inte gurka, avocado! :D jaa superlyvkad :)

    SvaraRadera