onsdag 9 februari 2011

Girl, go ahead and drink

Semi Precious Weapons, hade aldrig hört innan jag vart på Lady Gaga konsert 19/11 10. Första tyckandet var ungefär shena mitt bena vad är detta. Men hm, 2 av deras låtar har jag lyssnat enhel del på faktiskt. "Leave your pretty to me" och "Put a diomond on it" Lite speciell musik, men dessa funkar faktiskt. Sångaren är ett mellanting mellan kvinna och gay skulle jag tro, hel frän.;) Dock ganska synd för jag tror han hade kunnat vara grymt snygg med annan stil!
Jag längtar till våren när Dannys melodifestival låt förmodligen kommer spelas på alla dans ställen! Vill ut och röja av bara tanken! Sommaren "Loft/terass" kvällar blir förhoppningsvis lite bestående av denna;) och med risk för att låta fjortis, så är Danny läcker! ;)
Dock vart han inte den enda snygga, eller ÄR inte den enda snygga bland melodifestival deltagarna i år, Jonas Mattsson var inte helt fel heller, Låten var dock lite mer fel;)GRRRRR!
Har precis ätit lite och nu väntar jag på Sanna. Sen blir det som sagt lugn träning ikväll!

2 kommentarer:

  1. jonas mattson var väl ok i klippet innan låten (eller ja, inte min smak men dock), men hans scenoutfit och låt var OTROLIGT töntiga!

    SvaraRadera
  2. Ja, det gjorde ingen jätte succe hos mig heller med den låten faktiskt! Blev lite förvånad över den låten med honom, han såg mer ut som en antingen ballad, eller röjjig sångare;)

    SvaraRadera